Nieuwsbrief Dorpsgaard Munstergeleen       juni 2019

Het is al weer volop zomer en de tuin groeit en bloeit door alle positieve aandacht die de vrijwilligers er aan besteden. Het is misschien niet voor iedereen zo duidelijk, maar behalve lekker werken in de tuin mag iedereen ook van de oogst genieten. Regelmatig zijn er vruchten, groenten en vooral bloemen die , uiteraard gratis, naar huis meegenomen mogen worden. Zelf plukken mag ook.

Foto nieuwsbrief 6

De tuin is er niet alleen om in te werken, maar ook om te ontspannen of bijeenkomsten te organiseren. Zowel kleine groepen als iets grotere evenementen kunnen gebruik maken van de aanwezige faciliteiten. Even melden dat je wat gaat doen is wel verstandig en plezierig (tel 0617567814 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Mensen die ons willen helpen met organiseren van evenementen (BBQ of Amerikaanse party) of zelf een idee hebben zijn zeer welkom!

 

 

 

Op zondag 29 september wordt een fruitfestival georganiseerd in de boomgaard aan de Lintjesweg in Munstergeleen. We willen de Dorpsgaard en onze activiteiten daar promoten. Wie daaraan wil meedoen kan zich melden op de email van Rian.

Tenslotte nog een oproep aan potentiele sponsoren en donateurs. De tuin wordt weliswaar door vrijwilligers onderhouden, maar er zijn toch een aantal jaarlijks terugkerende kosten. Diegenen die ons financieel zouden willen steunen kunnen geld overmaken op rekening NL37RABO0326908013. Elke bijdrage is welkom.

Bestuur van de Dorpsgaard Munstergeleen

Mensen die de nieuwsbrief ook willen ontvangen kunnen hun email adres opgeven bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Afmelden kan via hetzelfde adres.

© 2022 Wijkplatform-Munstergeleen. All Rights Reserved. Designed by Wijkplatform-Munstergeleen   |     Privacyverklaring