Doe mee in het Repair Café!

Repair Café Munstergeleen is een buurtinitiatief in wording per 1-1-2019 dat repareren promoot als alternatief voor weggooien. De initiatiefnemers willen elke maand een Repair Café in ‘t Gemeenschapshuis Trefpunt organiseren.

Wat is een Repair Café
Inwoners van Munstergeleen, Windraak kunnen hier naartoe komen met hun kapotte spullen, om die ter plaatse, samen met vrijwillige reparateurs, weer in orde te maken. Repair Café Munstergeleen zoekt handige vrijwilligers uit de buurt. Doe ook mee!

Repair Café Munstergeleen zoekt buurtbewoners met verschillende vaardigheden om tijdens de Repair Café-bijeenkomsten aanwezig te zijn als reparatiedeskundige. We zoeken vooral mensen die handig zijn met:

* verstelwerk                                 * elektrische apparaten          

* houten voorwerpen                   * klokken

* slijpen

En die het leuk vinden om hun kennis te delen met buurtgenoten.

Daarnaast zoeken we mensen die tijdens de bijeenkomsten de functie van gastvrouw/heer willen vervullen. Je zorgt voor koffie en thee, heet de bezoekers welkom en fungeert als aanspreekpunt voor zowel de bezoekers als de reparateurs in het Repair Café.

Aanmelden als vrijwilliger of meer weten over Repair Café Munstergeleen? Neem contact op met Maarten Wehrens, Partners in Welzijn 046-4575700

Tot ziens in het Repair Café!

© 2019 Wijkplatform-Munstergeleen. All Rights Reserved. Designed by Wijkplatform-Munstergeleen   |     Privacyverklaring