Hoeskamer Munstergeleen

Heeft u ook behoefte om weer gezellig samen te zijn, mensen te ontmoeten, een kopje koffie te drinken en/of een spelletje te spelen? Kom dan naar DE HOESKAMER in gemeenschapshuis ’t Trefpunt!

In samenwerking met de Zonnebloem Munstergeleen, KBO Munstergeleen, Vrouwenbond, Gemeenschapshuis ’t Trefpunt, Wijkplatform Munstergeleen, Gilde de Graven, Wijksteunpunt ’t Trefpunt en Partners in Welzijn starten we op dinsdagmiddag 14 september met de gezellige Hoeskamer.
Van 13.30 – 15.30 bent u van harte welkom in het gemeenschapshuis en zal er een leuk vrijwilligersteam voor u klaar staan om u een vers kopje koffie aan te bieden en dat gezellige praatje met u te maken.
Er zullen ook verschillende spelletjes en boekjes voor u klaar liggen.
Er is van alles mogelijk…

Het volgende HOESKAMER moment staat gepland op dinsdag 28 september van 13.30 – 15.30 uur.

We houden rekening met de geldende corona maatregelen. Denk aan de 1,5 meter afstand en bij klachten blijf dan thuis.

Heeft u interesse om aan te sluiten bij ons vrijwilligersteam of wilt u meer informatie over DE HOESKAMER, neem dan contact op met Elvira Goblet-Johannes, Coördinator Wijksteunpunt ’t Trefpunt. T: 06 51 00 88 05 of via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2022 Wijkplatform-Munstergeleen. All Rights Reserved. Designed by Wijkplatform-Munstergeleen   |     Privacyverklaring