Betreft: Zwerfafval Opruimactie 2021
    

     Gemeente Sittard Geleen Born
     Dat
um: januari 2021DOE MEE MET DE ZWERFAFVAL OPRUIMACTIE


Zaterdag 27 maart a.s. wordt in navolging van de Landelijke Opschoondag een opruimactie in de gemeente Sittard-Geleen-Born georganiseerd.

Waar en hoe laat u de actie wilt uitvoeren bepaalt u zelf.

De benodigde materialen: veiligheidshesjes, afvalknijpers, handschoenen, afzetlint, vuilniszakken en een kleine versnapering voor de deelnemers worden vooraf bij u bezorgd en – samen met het verzamelde afval – weer opgehaald. Hierover neemt een medewerker van het Team Wijkbeheer in maart contact met u op.

Covid-19
De Coronapreventie maatregelen van Nederland Schoon zijn net als afgelopen jaar de leidraad.

Aanmelden
U kunt zich inschrijven via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Aanmelden voor 26 februari 2021.

Resultaten 2020
Ondanks covid-19 zijn er in 2020 2 momenten geweest waarop een zwerfafval opruimactie is georganiseerd; In juni en september hebben scholen, scouting, buurtverenigingen, wijkplatforms, politieke partijen en individuen zich ingezet om Sittard-Geleen weer een stuk schoner te krijgen.
Samen verzamelden zij 251 zakken zwerfafval en 1 kuub overig grof vuil.

Het andere resultaat laat zich niet uitdrukken in cijfers, maar is merkbaar in het enthousiasme en motivatie van de deelnemers.
Bovendien heeft de opruimactie nog een ander effect: een schone omgeving nodigt uit die schoon te houden. Omstanders, die de opruimers hard aan het werk zien, zullen de omgeving als schoner ervaren en zich netter gedragen.

Heeft u nog vragen, aarzel dan niet ze te stellen.

Wij kijken ernaar uit om samen met u en de deelnemers de schouders onder deze opruimactie te zetten!

Team CNME
CNME De Rollen
Langereweg 9
6121 SB Born
088-8113700
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2022 Wijkplatform-Munstergeleen. All Rights Reserved. Designed by Wijkplatform-Munstergeleen   |     Privacyverklaring