Burgerpeiling

Hoe denkt u over uw buurt? En over de gemeente Sittard-Geleen? Doe mee aan onze Burgerpeiling en laat uw mening horen.

Als gemeente hechten we er veel waarde aan om ons beleid en onze dienstverlening zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van onze inwoners. Daarvoor is het belangrijk om te weten wat er leeft. Om dit te meten, doen we een keer per twee jaar een onderzoek. Hieraan kunnen alle inwoners van 18 jaar en ouder meedoen. 

De vragen in het onderzoek hebben betrekking op thema’s als leefklimaat, welzijn en zorg, de relatie tussen de inwoner en de gemeente, de directe dienstverlening en voorzieningen in de wijken en buurten. Met de uitkomsten kunnen we - samen met u - werken aan verbeteringen. Doet u mee? 

Vul de burgerpeiling in

U kunt de vragenlijst invullen tot 23 oktober.

Na het onderzoek worden de resultaten gepubliceerd op www.waarstaatjegemeente.nl en kunnen de gegevens van Sittard-Geleen vergeleken worden met andere gemeenten. De uitkomsten van de burgerpeiling worden voor het eind van het jaar verwacht.
Heeft u vragen over deze enquête? Ons klant contact centrum is bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 16.30 uur op telefoonnummer 14 046.

© 2022 Wijkplatform-Munstergeleen. All Rights Reserved. Designed by Wijkplatform-Munstergeleen   |     Privacyverklaring